5 serier du MÅ se på Netflix

  1. Papirhuset handler om geniet Professoren som rekrutterer 8 tyver til å utføre historiens største ran i det spanske myntverket mens han styrer alt utenfra. Papirhuset er en spansk serie, men kan også ses på engelsk med norsk tekst, noe jeg gjorde og som funket fint. Denne serien var umulig å legge fra seg med spenning fra første til siste sekund og anbefales på det sterkeste hvis du liker spenning.

2. Blacklist handler om en av FBI`s mest etterlyste kriminelle som overgir seg og velger å hjelpe FBI med å finne andre etterlyste kriminelle, men bare hvis han får jobbe med den nye agenten Elizabeth Keen. Denne serien så jeg for en god stund siden og slukte den på relativt kort tid. Fikk til og med mamma til å se hele. Hver episode har en ny handling, selvom alt henger sammen, noe som gjør at det aldri blir kjedelig. Og jeg måtte se til slutten for å finne ut av hvorfor han måtte jobbe med akkurat Elizabeth Keen.

3. Quicksand er en svensk serie om en ung jente som blir tiltalt for drap på sine klassekamerater. Serien følger henne under rettssaken og viser tilbakeblikk fra tiden før tragedien for å kunne til bunns i hva som egentlig skjedde den dagen i klasserommet. Denne serien fikk fram alle mulige følelser hos meg, må si jeg gråt noen ganger og klarte ikke legge den fra meg før jeg fant ut av hva som skjedde. Vurderer til og med å se serien på nytt nå snart da den var så alt for bra på alle måter.

4. Prison Break handler om Michael, en helt vanlig ingeniør med et rent rulleblad som ut av det blå raner en bank og havner i fengsel. Det ingen vet er at alt er planlagt for å få broren sin ut av fengsel. Broren er dømt til døden for å ha drept visepresidentens bror, noe han sier han aldri gjorde. Prison Break er nok den første store serien jeg ble helt oppslukt i. Jeg har sett hele serien 4 ganger da jeg har tvunget så mange til å se den og alltid vil bli med. Det jeg likte best med den var at uansett hvor mange episoder og sesonger som ble lagd så følte jeg den ble mer og mer spennende da nye ting hele tiden dukket opp.

5. Suits følger Mike Ross da han imponerer den fremgangsrike advokaten Harvey og ender opp med å få en jobb i hans advokatfirma. Problemet er at Mike mangler papirene og utdannelsen som trengs for å være en advokat og må komme gjennom dagene uten å bli tatt. Jeg ønsket alltid å bli advokat selv og finner serier som dette utrolig spennende. Hver sak i serien er ulik og det som gjør serien så bra er hvor ulike Mike og Harvey er, men hvor godt de jobber sammen for å vinne alle sakene, men også for å skjule hemmeligheten til Mike, for blir de tatt kan de havne i fengsel.

Har du noen serier du ikke klarte å legge fra deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: